Næste

Startside
Motivationsprogram
Spilleret
Sikkerhed og begreber
Etikette
Regellære
Putting
Kort spil
Langt spil
Sjov læring
Nice to know
Klubadministrator
Credits
Kontakt

 

 

 

Motivationsprogram

Formålet med motivationsprogrammet er, at:

  • Give medlemmerne et klart overblik over forløbet fra ”nybegynder” til spiller med tilladelse til at spille "alene på stor bane”.
     

  • Animere medlemmerne til en målrettet træningsindsats indenfor en række af golfens videns- og færdighedsområder.

 

Motivationsprogrammet kan benyttes af alle landets golfspillere.

 

                 

 

Sværhedsgraden i motivationsprogrammets forskellige trin er forsøgt lagt, så de grønne mærker – med en vis træningsindsats – er indenfor rækkevidde for både voksne begyndere, juniorer og mikrogolfere. Det er tanken, at bronzemærkerne svarer til et niveau omkring handicap 36, sølvmærkerne svarer til handicap 12, og guldmærkerne repræsenterer et niveau, der kan udfordre klubbens elitespillere.

 

"Motivationsprogrammet" forklaret på en anden måde...

Motivationsprogrammet er et system, der minder om de færdighedsprøver, man har kendt fra svømmeklubber og spejderorganisationer gennem mange år.

Motivationsprogrammet kan udvides med et mærkesystem, der har vist sig at være enormt motiverende for især mikro- og juniorspillere. - Det fungerer på den måde, at når medlemmerne har vist, at de har ført deres viden eller spillefærdigheder op på et vist niveau, så får eller køber de et bagmærke, der symboliserer bedriften.

 

Motivationsprogrammets omfang

Motivationsprogrammet omfatter mærkeprøver indenfor følgende vidensområder:

Derudover omfatter programmet også mærkeprøver indenfor følgende færdighedsområder:

Du kan se en samlet oversigt over motivationsprogrammets omfang nederst på siden eller ved at klikke her.

 

Men hvad er "GCAT" så?

Men hvad er "GCAT" så? - Det forklares måske bedst ved et eksempel: Når et medlem skal til prøve i "Sikkerhed og begreber", så er prøvens fokus på, OM medlemmet kan de ting, som prøven kræver, og ikke HVORDAN den pågældende har tilegnet sig den nødvendige viden. Nogle lærer bedst ved at læse i en bog, mens andre har en læringsstil, der gør, at de helst skal have tingene vist og forklaret, før de rigtig forstår dem.

GCAT står for Golf Computer Aided Training, og det er i bund og grund bare et supplement til ovenstående indlæringsmetoder. Internetundervisning har mange fordele og nogle få ulemper. Ved at kombinere de forskellige  undervisningsteknikker opnår man et effektivt og tidssvarende tilbud til medlemmerne.

GCAT er etableret som en støtte til motivationsprogrammet, men der er intet i vejen for, at GCAT også kan indeholde lektioner, som ligger ud over motivationsprogrammet. Eksempler på dette kunne være lektioner i tildeling af handicapslag i stableford, beregning af stablefordpoints, beregning af handicap - eller andre emner, der gennem tiden har vist sig at være vanskelige at tilegne sig som begynder.  

 

Motivationsprogrammets omfang

Motivationsprogrammet udvikles kontinuerligt, og du kan danne dig et indtryk af den aktuelle status for arbejdet gennem nedenstående oversigt.

Kategori  Grønt  Bronze  Sølv  Guld
Sikkerhed og begreber      
Etikette
Regellære
Putting
Kort spil
Langt spil
Spil på banerne